LEGO-week bij iBood van start gegaan met NASA Apollo Saturn V (21309)

Gaming

Bij iBood is de LEGO-week van start gegaan. In de komende vijf dagen zullen er verschillende LEGO-sets voor de laagste prijzen op het web worden aangeboden. De LEGO-week start vandaag met LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V voor €105,90 (€99,95 exclusief verzendkosten). De goedkoopste aanbieder in Nederland verkoop de set voor €125,99, waardoor je kan profiteren van een mooie korting. De verwachte verzenddatum is 29 juli 2019.

Toon je bouwkunsten en speel onvergetelijke gebeurtenissen na met dit majestueuze, één meter hoge LEGO-model van de NASA Apollo Saturnus V. De raket zit boordevol authentieke details zoals de 3 afneembare trappen, waaronder de derde trap S-IVB inclusief maanlander en maanorbiter. De set bevat ook 3 standaarden om het model horizontaal tentoon te stellen, 3 astronaut-microfiguren (nieuw vanaf juni 2017) om landingen op de maan na te spelen en een boekje over de bemande Apollo-missies en de fans die deze leerzame en inspirerende LEGO Ideas set hebben ontworpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*