De duidelijkste foto’s van de LG G3 tot nu toe

We hebben al verschillende foto’s gezien van de LG G3, maar de afbeeldingen die vandaag zijn verschenen laten weinig aan de verbeelding over. De doorgaans goed geïnformeerde website PhoneArena heeft vandaag namelijk enkele foto’s gepubliceerd waarop de LG G3 duidelijk is te zien in meerdere kleuren. Het is in ieder geval duidelijk dat de LG G3 in de kleuren grijs, zilver en goud zal zijn te verkrijgen bij de lancering. De geruchten over een LG G3 met een afwerking van geborsteld metaal lijken te kloppen, echter zal deze variant nog steeds van plastic worden gemaakt.

LG zal zijn nieuwste vlaggenschip tijdens een speciaal persevenement op 27 mei onthullen. De LG G3 zal worden uitgerust met 5,5-inch scherm met een indrukwekkende QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het kloppende hart zal de nieuwe Qualcomm Snapdragon 805 processor zijn gecombineerd met een Adreno 420 GPU om alle extra pixels aan te sturen en ook is 3GB aan werkgeheugen beschikbaar. Op de achterkant vinden we een 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS) en een dual-tone LED flitser. LG heeft daarnaast de software onder handen genomen met een ‘platte’ Optimus UI interface met enkele gepersonaliseerde functies, zoals het informeren aan de gebruiker of deze een paraplu nodig is of niet.

Wanneer we naar de gelekte afbeeldingen kijken van de LG G3 dan is het duidelijk dat de Koreaanse fabrikant opnieuw een behuizing en scherm heeft weten te ontwikkelen met bijna geen enkele zichtbare bezel. De achterkant heeft een wat luxueuzere uitstraling gekregen en door een matte afwerking zal deze minder vingerafdrukken moeten aantrekken. Verder zijn de fysieke knoppen nog steeds op de achterkant geplaatst. De mysterieuze opening naast de camera is nog steeds zichtbaar, echter blijft het onduidelijk wat voor functie deze heeft.

Een LG G3 abonnement zal kort na de lancering kunnen worden afgesloten, hou onze site daarom in de gaten voor de scherpste deals.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.