Eerste foto’s geschoten met Sony Xperia Z2 camera gaan online

We hebben al een groot aantal geruchten en lekken voorbij zien komen over de Sony Xperia Z2, en vandaag zien we de eerste foto’s die geschoten zijn met de camera van het nieuwe toestel. Hierbij moeten we wel opmerken dat de foto’s zijn gemaakt met een vroege firmware versie, de uiteindelijke kwaliteit van de foto’s kan sterk verschillen met de huidige resultaten.

De Sony Xperia Z2 zal net als zijn voorganger, de Xperia Z1, beschikken over een 20,7-megapixel camera module. Om beide goed met elkaar te kunnen vergelijken heeft de bron de nieuwkomer vergeleken met een aantal foto’s die geschoten zijn met de Xperia Z1, zoals je hieronder kan zien.

Volgens de publicatie zijn de foto’s van de Sony Xperia Z2 en Z1 genomen met de Superior Auto Modus. De foto van het bureau en de speakers zijn in het donker genomen, zonder lichtbron afgezien van de flitser van de smartphone.

Hoewel het nog geen tijd lijkt om conclusies te maken gebaseerd op deze verschenen foto’s, lijkt er minder ruis zichtbaar te zijn op de foto’s van de Sony Xperia Z2 in vergelijking met de Z1. Verder is de automatische modus ingeschakeld op beide apparaten, maar het ziet er naar uit dat Sony duidelijke aanpassingen heeft gemaakt aan de software en daarbij is de flitser van de Xperia Z1 niet gebruikt met de foto waarop de televisie is te zien.

Eerder deze maand lekte de Sony Xperia Z2 al verschillende keren op het internet, waaronder foto’s van het toestel zelf en screenshots van de vernieuwde interface.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.