Foto’s geschoten met Sony Xperia Z2 in Tokio overdag

Nieuws

De prestaties van de hedendaagse high-end smartphones lijken niet langer voor veel problemen te zorgen bij de fabrikanten, en het lijkt er dan ook op dat men zich wil proberen te onderscheiden met indrukwekkende camera’s. Een van de smartphones die beschikt over een indrukwekkende camera is de Sony Xperia Z2, en vandaag zijn er opnieuw een aantal foto’s verschenen die genomen zijn met het nieuwe vlaggenschip. Eerder toonden we je al een aantal foto’s die genomen waren tijdens een nacht in Tokio, en vandaag is dezelfde stad aan de beurt, maar dat overdag.

Op de Sony Xperia Z2 vinden we net als op zijn voorganger een 20,7-megapixel Exmor RS sensor met een grootte 1/2,3-inch. Qua hardware is de module identiek aan zijn voorganger, maar dat hoeft niet te betekenen dat het resultaat identiek is, want de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat de software net zo belangrijk is, en op punt lijkt Sony zich met de Xperia Z2 volledig te hebben gefocust.

Volgens degene die de foto’s heeft gemaakt is de focustijd veel sneller en werkt de camera in zijn algemeenheid een stuk stabieler. Om de 1 of andere reden is de EXIF data verdwenen van de foto’s, echter weet de bron wel te melden welke instellingen er zijn gebruikt bij het schieten van de plaatjes. Daarnaast is het onduidelijk of het gaat om de uiteindelijke software, maar de eerste indrukken zijn in ieder geval veel belovend.

De geschoten foto’s hebben een hoogte-breedteverhouding van 4:3 zodat men alle pixels gebruikt van de 20,7-megapixel camera van de Sony Xperia Z2. Via deze link zijn alle foto’s te bekijken, maar door het aantal megapixels zijn het gigantische foto’s worden, die waarschijnlijk beter niet kunnen worden bekeken als je momenteel op je mobiel zit met een dataverbinding van je provider.

Een Sony Xperia Z2 kopen is vanaf al mogelijk, in de winkels zal de Z2 vanaf 7 april in Nederland zijn te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*