Gelekte foto toont achterkant van LG G3

bigWe krijgen al sinds enkele weken verschillende hints dat de LG G3 aankondiging begint te naderen, maar het is voor het eerst dat we ook daadwerkelijk een idee krijgen hoe de LG G3 er deze zomer uit zal komen te zien. De website GSMArena heeft zijn hand weten te leggen op een foto waarop de achterkant van de LG G3 is te zien, de kwaliteit is niet geweldig, echter geeft het ons wel een idee over hoe de smartphone eruit zal komen te zien.

Het ontwerp komt in ieder geval aardig overheen met de cases die eerder deze week werden gelekt en ook zien we opnieuw dat de LG G3 opnieuw zal beschikken over knoppen die op de achterkant zijn geplaatst, in plaats van op de zijkant. De knoppen lijken wel opnieuw te zijn ontworpen, want ze verschillen duidelijk met die van zijn voorganger, de LG G2.

De foto bevestigt ook dat er een  extra sensor naast de camera van de LG G3 is geplaatst. Het is onduidelijk waar deze sensor voor is bedoelt, want het lijkt geen LED flitser te betreffen. Wat het idee hierachter is blijft daarom momenteel nog onduidelijk.

Op de notities die in de achtergrond zijn te zien valt op te maken dat de LG G3 opnieuw over optische beeldstabilisatie (OIS) zal beschikken en worden uitgerust met 16GB of 32GB aan opslagruimte. LG zou mogelijk van plan zijn om de 16GB versie met 2GB aan RAM uit te rusten, terwijl de 32GB versie de beschikking krijgt over 3GB aan RAM.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.