Gratis LG G Watch bij LG G3 Vodafone abonnement

Nieuws

Een LG G3 kopen? Maar weet je nog niet waar of bij elke provider, dan kan Vodafone je mogelijk overtuigen. Kies je namelijk voor de LG G3 in combinatie met een Vodafone abonnement dan krijg je de LG G Watch geheel gratis cadeau. Maar let op, want er zijn bepaalde voorwaarden en ook doen niet alle winkels mee.

Om je hand te leggen op een gratis LG G Watch in combinatie met de LG G3, dan zal je voor 31 augustus 2014 een abonnement moeten afsluiten of verlengen via de website of winkel van Vodafone of de Belcompany. Momenteel sluit je al een abonnement af voor 45 euro per maand (2 jaar) en krijg je de LG G3 en de LG G Watch gratis in huis.

Vodafone-G3-promo-960x420

Tijdens de Google I/O presentatie afgelopen woensdag onthulde het bedrijf de LG G Watch. Het is de eerste smartwatch dat draait op Google Wear, een nieuw besturingssysteem dat zich volledig richt op draagbare producten ook wel beter bekend als wearables. De software is volledig geoptimaliseerd voor het kleinere scherm en samen met de LG G3 of een ander Android toestel kun je allerlei functies gebruiken, zonder dat je daarvoor elke keer je telefoon uit je broekzak hoeft te halen.

De LG G Watch heeft een 1,65-inch IPS-LCD scherm met een resolutie van 280 x 280 pixels. Om de interface zo vloeiend mogelijk te laten draaien is er gekozen voor een snelle Snapdragon 400 chipset, die we bijvoorbeeld ook vinden in mid-range smartphones, zoals de LG G2 Mini. Het slimme horloge is verder dankzij de IP67 certificatie water- en stofbestendig, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken wanneer het buiten weer eens regent.

Op moment van schrijven is het nog niet geheel duidelijk wat een losse L G Watch gaat kosten, maar inmiddels zijn de prijzen al wel bekend in een aantal andere landen, waaronder Frankrijk en Duitsland, waar het product vanaf volgende week al is te verkrijgen. LG Benelux liet in een reactie weten dat meer informatie over de Nederlandse lancering pas op een later moment bekend zal worden gemaakt. De verwachting is dat de adviesprijs van de smartwatch ergens rond de 200 euro zal komen te liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*