LG G3: 16GB/2GB RAM (€549) & 32GB/3GB RAM (€599)

Nieuws

De LG G3 is inmiddels officieel aangekondigd, en waar het Taiwenese bedrijf gisteravond zelf nog geen prijskaartje op het toestel plakte, hebben we inmiddels dankzij verschillende retailers wel een idee gekregen wat het toestel gaat kosten. Verschillende winkels in Nederland, Finland, Duitsland, Engeland en Roemenië zijn inmiddels begonnen met het aanbieden van de telefoon.

Via een persbericht vrijgegeven door LG Finland zijn we erachter gekomen dat de adviesprijs van de LG G3 16GB (2GB RAM) is vastgesteld op €599, terwijl de 32GB variant met 3GB aan RAM €649 gaat kosten. Maar zoals we inmiddels weten zullen het merendeel van de retailers hieronder gaan zitten.

ontwerp-3

Gisteravond brachten we al naar buiten dat de LG G3 (16GB) bij Belsimpel beschikbaar zal zijn vanaf €542 exclusief verzendkosten. De Amazon website had hetzelfde model ook in de aanbieding voor €549. Momenteel is het 32GB nog nergens gespot, maar we verwachten dat de daadwerkelijk verkoopprijs rond de €599 komt te liggen.

We zullen je op de hoogte houden wanneer de LG G3 daadwerkelijk is te bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*