LG G3 laat zichzelf opnieuw zien op foto’s

Het lijkt erop dat sinds het eerste lek de LG G3 bijna dagelijks verschijnt op allerlei sites. De LG G3 heeft lang uit de spotlights kunnen blijven, maar inmiddels zijn er al verschillende foto’s online te vinden van de smartphone.

Vandaag is het opnieuw raak, want een nieuw lek toont de voorkant, achterkant en de onderkant van de LG G3 in enkele foto’s van hoge kwaliteit. Uit de foto’s kunnen we opmaken dat het bedrijf opnieuw de voorkant wil laten bestaan uit zoveel mogelijk scherm.

Zoals je ziet op de bovenstaande foto’s zijn de bezels extreem dun net als zijn voorganger, de LG G2, en ook zijn er geen fysieke knoppen aanwezig. De knoppen waarmee de LG G3 is te bedienen kunnen namelijk worden gevonden op de achterkant van het toestel.

Verder lijkt er een tweetonige dual-LED flitser aanwezig te zijn, hoewel dit nog door geen enkele bron is bevestigd. Aan de onderkant vinden we een microUSB poort, een 3,5mm koptelefoon aansluiting en een kleine gaatje voor de microfoon.

De LG G3 zal tijdens een speciaal evenement op 27 en 28 mei worden aangekondigd. Tijdens dit evenement zullen we alles te weten te komen over deze indrukwekkende smartphone.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.