LG G3 (LG-D855) verschijnt op website van LG

LG gaat volgende week (27 mei) de LG G3 voor het eerst officieel aan de wereld onthullen, echter is er nog weinig wat we niet weten over de smartphone. In de afgelopen tijd is de smartphone gespot op persafbeeldingen, echte foto’s, renders en ook hebben we al een idee gekregen hoe de software eruit zal komen te zien. Daarnaast bracht LG ook nog een korte video uit over het slechts bewaarde geheim van het afgelopen jaar.

In voorbereiding op de lancering op 27 mei is er al een productpagina verschenen van de LG G3 op de officiële website. Veel informatie is hier afgezien van de teaser video niet te vinden, hoewel het typenummer LG-D855 nu wel aan de LG G3 kan worden gekoppeld.

De LG G3 zal vermoedelijke worden uitgerust met een 5,5-inch QHD IPS scherm en erg dunne bezels. Onder de motorkap zal er gekozen worden voor een quad-core Snapdragon 801 of Snapdragon 805 processor. Op de achterkant vinden we een 13-megapixel OIS camera met de mogelijkheid tot 4K opnames en een nieuwe tweekleurige flitser. Verder zal de LG G3 draaien op Android 4.4 KitKat en de vernieuwde Optimus UI interface.

Een LG G3 abonnement zal rond dezelfde prijs gaan kosten als dat van de concurrerende Galaxy S5. Volgens een aantal winkels zal de 16GB versie een adviesprijs krijgen van €610 euro, terwijl er voor het 32GB (3GB RAM?) een prijs is vastgesteld van €660.

Het wachten is in ieder geval bijna ten einde!

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.