LG G3 met Snapdragon 805 chipset ontvangt goedkeuring

Nieuws

De nieuwe LG G3 is 1 van de meest geavanceerde smartphones op de markt met zijn indrukwekkend QHD scherm en extreem dunne bezels, maar het kan allemaal nog beter moet LG hebben gedacht, want er lijkt een verbeterde LG G3 op komst met een nog nieuwe processor dan de Snapdragon 801. Het is niet voor het eerst dat we horen dat de LG G3 in de nabije toekomst zal worden uitgerust met de nieuwe Snapdragon 805 chipset. Vandaag lijken deze geruchten te worden bevestigd, want in Zuikd-Korea heeft de LG G3 met een Snapdragon 805 chipset zijn goedkeuring ontvangen.

Er zijn drie verschillende varianten van de LG G3 getest: de LG F460S, LG F460K en de LG F460L, die allen zijn ontwikkeld voor 1 van de drie Zuid-Koreaanse providers. Heel veel meer informatie over dit model is er helaas niet te vinden, maar de Snapdragon 805 moet in combinatie met de 30% krachtigere Adreno 420 in staat worden geacht om de lag, die soms merkbaar is in de menu’s door het grotere aantal pixels, doen laten verdwijnen.

LG-G3-Snapdragon-805-Korea-2

Vorige week kondigde Samsung voor de Zuid-Koreaanse markt al een vergelijkbare variant aan van de Samsung Galaxy S5. Dit model beschikt ook over een Qualcomm Snapdragon 805 processor en QHD scherm. Onduidelijk blijft op dit moment nog of de LG G3 of de Samsung Galaxy S5 ook in andere landen zal worden uitgerust met de Snapdragon 805 processor.

De lancering van de LG G3 gaat begin juli van start en de kans is groot dat dit gewoon gaat om de Snapdragon 801 variant. We zullen moeten afwachten wat er gaat gebeuren in de komende periode,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*