LG G3 Mini heeft 4,5-inch scherm en Snapdragon 400 processor

De LG G3 Mini is nog niet officieel aangekondigd, maar het ligt wel voor de hand dat deze variant over niet al te lange tijd ook zal worden aangekondigd. Het gaat mogelijk om een smartphone moet het modelnummer LG-D722.

Er zijn namelijk referenties gevonden in de database van Zauba, een website die alle import en export in India bijhoudt, en volgens deze gegevens zal de LG G3 Mini een 4,5-inch scherm krijgen, een fractie kleiner dan het 4,7-inch scherm van de LG G2. De resolutie van het scherm is vermoedelijk 1280 x 720 pixels en de overige specificaties zijn een 2100mAh accu, 5-megapixel camera (voorzijde) een 1,2GHz Snapdragon 400/410 (64-bit) processor en 8GB aan opslagruimte met microSD ondersteuning.

Wij verwachten verder dat de LG G3 Mini bij de lancering op Android 4.4 KitKat zal draaien en de Nederlandse 4G frequenties zal ondersteunen. Qua uiterlijk zal er in vergelijking met zijn grotere broer, de LG G3, niet veel verschil zijn, maar wel zijn de prestaties een behoorlijk stukje minder en natuurlijk ontbreekt ook het indrukwekkende QHD scherm.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.