LG G3 Mini of LG G3 Beat verschijnt bij FCC

Nieuws

De LG G3 Beat of LG G3 Mini lijkt op korte termijn al op de markt te komen, want de Amerikaanse  consumenten autoriteit FCC heeft beide modellen goedgekeurd voor de provider AT&T. Een hoop informatie is er niet te vinden in de documenten, afgezien van het feit dat we weten dat er dual band Wi-Fi en 4G/LTE ondersteuning aanwezig is en dat het scherm een diagonaal heeft van 127,0mm – wat neerkomt op 5-inch.

Het blijft daardoor lastig in te schatten over het daadwerkelijk gaat om de LG G3 Mini, want een 5-inch scherm zal voor veel mensen niet erg mini meer zijn. Ondanks dat hebben we al wel enkele nieuwsberichten zien verschijnen, die mogelijk zouden duiden om een scherm met een 5-inch diagonaal en een resolutie van 1280 x 720 pixels.

LG zal er vermoedelijk voor kiezen om de LG G3 Mini of LG G3 Beat te laten beschikken over een behuizing met een vergelijkbaar ontwerp, met de volumeknoppen en de aan/uit knop op de achterkant in combinatie met een 8-megapixel camera.

De overige specificaties zijn vermoedelijk een quad-core Snapdragon 400 (Cortex-A7) geklokt op 1,2GHz, Android 4.4.2 KitKat, 16GB opslag met microSD ondersteuning, 2GB RAM, 2540mAh accu en mogelijk een speciale laser voor het snel scherpstellen van een foto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*