LG G3 Mini met 5-inch scherm verschijnt online

Nieuws

In de afgelopen twee jaar is de definitie van het woord “mini” voor smartphones meerdere malen veranderd, waar we eerder een 3,5-inch smartphone nog zagen als een mini smartphone, worden deze nu (nog) steeds groter omdat de high-end modellen ook nog steeds blijven groeien. De volgende “mini” smartphone komt van de hand van LG, en deze LG G3 mini variant met de naam LG G3 Beat heeft een scherm met een formaat van maar liefst 5-inch. Dit terwijl de concurrentie zoals de HTC One (M8), Galaxy S5, Nexus 5 en Xperia Z2 schermen gebruiken met vergelijkbare formaten, echter gaat hier wel om de absolute high-end modellen, iets wat de G3 Beat niet is.

De LG G3 Beat die in de galerij hieronder is te zien is qua uiterlijk een kleiner uitgevallen kopie van de LG G3, en het woordje mini lijkt ook opnieuw te betekenen dat ook de hardware niet van het gelijke niveau zal zijn. Volgens de getoonde informatie heeft de LG G3 Beat een 5-inch IPS-LCD scherm met een resolutie van 1280x 720 pixels, een quad-core Snapdragon 400 chipset geklokt op 1,2Ghz, 8-megapixel camera, 4G ondersteuning, een 2500mAh en het toestel zal bij de lancering draaien op Android 4.4.2 KitKat met natuurlijk de volledig vernieuwde interface.

In China zou de LG G3 Beat een prijskaartje hebben gekregen van 2500 yuan, omgerekend is dat in Nederland een prijs ongeveer €299 zonder abonnement. Op moment van schrijven is het onduidelijk wanneer de LG G3 Beat zal worden uitgebracht, maar gezien het feit dat het product al klaar lijkt te zijn zullen we niet heel veel langer hoeven te wachten. Wij Nederlanders kunnen in ieder geval vanaf volgende al aan de slag met zijn grotere, snellere en slimmere broer, de LG G3.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*