Motorola Moto 360 gaat €249 kosten, lancering in juli

Nieuws

De Moto 360 smartwatch van Motorola werd in maart op dezelfde dag aangekondigd als het Android Wear besturingssysteem van Google. Het is in onze ogen zonder twijfel de mooiste smartwatch die we tot op heden voorbij hebben zien komen met het ronde scherm en het klassieke horloge ontwerp.

Sinds de aankondiging van de Motorola Moto 360 is het vrij stil gebleven en is er nog veel onduidelijkheid over de specificaties, afgezien van het feit dat er 1 fysieke knop op de zijkant zal zijn te vinden. De verwachting is dat we meer over de Moto 360 krijgen te horen op 25 juni, de dag waarop de Google I/O conferentie van start gaat.

Moto-360-Cafe

Volgens de laatste berichtgevingen krijgt de Motorola Moto 360 een adviesprijs van €249 en zal de smartwatch van begin juli te verkrijgen zijn. Het concurreert qua prijsniveau daardoor direct met de Samsung Gear 2 (Tizen) smartwatch, echter zal het niet mogelijk zijn om met de Moto 360 te bellen of foto’s te maken, gelukkig zullen veel mensen daar niet van wakker liggen.

Op het gebied van functionaliteit zal er vermoedelijk wel meer mogelijk zijn, omdat de Moto 360 volledige toegang heeft tot het Android besturingssysteem en de bijbehorende Google Now diensten. Daarnaast is het ontwerp vele malen stijlvoller dan de lompe en ouderwets uitziende Samsung Gear 2 smartwatch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*