Nieuwe angstaanjagende trailer voor It (2017) vrijgegeven

Tijdens de MTV Movie Awards is er een gloednieuwe clip vertoond van Stehen King’s nieuwe film, It (2017). Net als de eerste mysterieuze trailer is deze clip griezelig en verontrustend, met name de laatste scene.

It (2017)

In de video zien we hoe de jonge cast, waaronder Finn Wolfhard van Stranger Things, zich door het riool voortbewegen. Ze verkennen de tunnel en vinden de schoen van een vermist meisje, waardoor ze zich afvragen of ze misschien nog leeft. In de laatste scene krijgen we achter een verzameling van rode ballonnen het gezicht van de monsterclown Pennywise te zien.

It (2017) vindt plaats in Derry, Main (Verenigde Staten) en volgt een groep kinderen die het opnemen tegen Pennywise (Bill Skarsgard), die inspeelt op hun angsten. De groep kinderen moeten hun angsten overwinnen om de enge clown te verslaan, echter keert hij in de boeken op een later moment terug en moeten ze als volwassen opnieuw de strijd aangaan om de klus te klaren. De eerste film in de serie zal draaien om het verhaal van de kinderen, terwijl de tweede het verhaal van de volwassen volgt.

It gaat op 7 september in première in Nederland.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.