Officiële LG G3 persafbeeldingen tonen witte en gouden kleur

We weten inmiddels eigenlijk alles al over de LG G3 en het lijkt er dan ook op dat de smartphone de geschiedenisboeken in zal gaan als 1 van de slechts bewaarde geheimen van de technologie industrie. Het aantal lekken is inmiddels al niet meer op twee handen te tellen, zo verschenen er al foto’s van het toestel, persafbeelding en screenshots van de nieuwe interface. Vandaag is het opnieuw raak en krijgen we de officiële persafbeeldingen voorgeschoteld in wit en goud.

De gelekte persafbeeldingen tonen het nieuwe vlaggenschip van LG uit verschillende hoeken. Het lijkt in ieder geval om een plastic behuizing te gaan, hoewel we nog steeds hopen op een variant van geborsteld metaal, echter is de kans groot dat het gaat om een imitatie look in plaats van om een echte metalen behuizing.

De LG G3 zal op 27 mei worden aangekondigd tijdens een speciaal persevenement. Wij zullen tegen die tijd ook een livestream publiceren van het evenement, zodat je geen seconde hoeft te missen van de aankondiging, want foto’s en video’s zeggen nog altijd meer dan duizenden woorden.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.