Sony Xperia Z2 Camera: Foto’s geschoten van Tokyo

De Sony Xperia Z2 lijkt absoluut een smartphone te zijn waar veel mensen naar uitkijken, en dat is ook niet gek wanneer we kijken naar het 5,2-inch IPS 1080p scherm, Snapdragon 801 processor, 3GB RAM en een 20,7-megapixel Exmor RS camera. Dit alles is geplaatst in een dunne water- en stofbestendige behuizing, die gebouwd is uit luxueuze materialen zoals het aluminium frame en de glazen voor- en achterkant. Maar Sony heeft zoals gebruikelijk zware concurrentie van de Samsung Galaxy S5, die vanaf 11 april ook in Nederland zal zijn te verkrijgen.

Op de achterkant vinden we zoals we eerder al zeiden de 20,7-megapixel camera en laat deze nou net onlangs een getest zijn tijdens een prachtige nacht in Tokyo. Ondanks het feit dat de camera qua hardware niet beter is dan de Xperia Z1 zijn de prestaties wel beter, zo stelt de Xperia Z2 veel sneller scherp, vooral in situaties met weinig licht, en is ook de kleurnauwkeurigheid een stuk beter. De betere prestaties zouden mogelijk worden gemaakt door de Snapdragon 801 processor met zijn 45% snellere image processor.

De onderstaande foto’s zijn geschoten in de volledige resolutie, in plaats van met de Auto modus, waarbij foto’s geschoten worden op de maximale resolutie maar worden gedownsampled naar een 8-megapixel resolutie. Verder is er ook nog een video beschikbaar die geschoten is in 4K.








Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.