Sony Xperia Z2 Kopen? Nu met gratis Garmin navigatie en meer

Nieuws

Sony is natuurlijk niet alleen actief in de smartphone markt, want het doet bijna in elke markt mee als het gaat om technologie. Van video’s tot muziek en van televisies tot tablets. Het Japanse bedrijf lijkt hier nu van te willen profiteren. Kopers van de Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1S en de Sony Xperia Z2 kunnen namelijk uitkijken naar een hoop gratis content en apps.

Iedereen die in het bezit is van 1 van deze smartphones, of deze gaat kopen, krijgen allen een aantal leuke goodies. Je krijgt namelijk zes gratis films, waaronder Captain Phillips met Tom Hanks. Ook krijg je gedurende 30 dagen gratis toegang tot Music Unlimited. Deze dienst is in het bezit van Sony en geeft je toegang tot miljoen nummers en honderden duizenden albums.

Schermafbeelding 2014-05-12 om 17.53.13

Maar hier stopt het niet, want ook krijg je een gratis download voor het onuitgebracht Micheal Jackson album XSCAPE, een volledige versie van OfficeSuite Pro, 50GB aan cloudopslag via Box.net en drie maanden gratis Evernote Premium.

Sony wil zijn klanten goed verwennen. Je krijgt namelijk ook nog eens 1TB aan opslag bij Bitcasa voor drie maanden en tien Xperia thema’s. Van 1 juni tot en met 30 juni krijg je ook nog eens drie extra games en apps. En als je de Sony Xperia Z2 koopt krijg je ook nog eens de Garmin navigatie app volledig gratis.

Om hiervan te profiteren ga je naar de Google Play Store en download je de Xperia Lounge app. Ga naar premium apps en volg de links. Je mag Sony bedanken voor dit geweldige aanbod, want het is niet elke dag dat een fabrikant zo groot uitpakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*