Sony Xperia Z2 krijgt Snapdragon 805 processor, aankondiging tijdens MWC

Nieuws

We zitten bijna in de laatste week van februari en dat betekent dat de volgende generatie smartphones er alweer aan zitten te komen, en de Sony Xperia Z2 zal volgens de laatste geruchten één van de eerste high-end smartphones worden van 2014. Het Japanse bedrijf zou van plan zijn om in 2014 twee high-end smartphones uit te brengen en één van de twee zal worden aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

De Sony Xperia Z2 draagt de codenaam Sirius en als de geruchten blijken te kloppen, dan zal het toestel zijn uitgerust met een 5,2-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels bijgestaan door de nieuwe Snapdragon 805 system-on-a-chip van Qualcomm. Daarnaast zou er 3GB aan RAM werkgeheugen beschikbaar zijn, een 20,7-megapixel camera op de achterkant met de welbekende Sony G lens, Android 4.4 KitKat en een accu met een capaciteit van 3500mAh.

IMG_20140118_025434

Het ligt voor de hand dat de andere high-end Sony smartphone pas in het laatste kwartaal van 2014 wordt uitgebracht, dit toestel zou intern de naam Canopus gekregen. Op dit moment is het nog geheel onduidelijk over welke hardware specificaties deze smartphone zal beschikken.

Volgende week zullen we  je tijdens het Mobile World Congress in Barcelona live op de hoogte houden, want Sony heeft voor de Xperia Z2 een speciale product presentatie in de planning staan, kort voor de introductie/aankondiging van de Samsung Galaxy S5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*