Sony Xperia Z2 niet vertraagd, maar mogelijk kleine voorraad

Nieuws

Gisteren zagen we op de website van Sony dat het niet langer mogelijk was om een pre-order te plaatsen voor de Xperia Z2. Er gingen direct geruchten dat de lancering van de Sony Xperia Z2 zou zijn uitgesteld, echter is dit gelukkig niet het geval ondanks dat de situatie op de website ongewijzigd is gebleven.

Volgens de website Xperia Blog heeft Sony bevestigt dat de Xperia Z2 in april op de markt zal worden gebracht in Nederland. Op de vraag waarom het niet langer mogelijk was om een pre-order te plaats kreeg men als antwoord dat het bedrijf een grote vraag ziet naar de Xperia Z2 bij zijn distributie kanalen, en dat de huidige voorraad (momenteel) niet hoog genoeg is om het plaatsen van een pre-order mogelijk te houden. Volgens de Franse tak van Sony is de Xperia Z2 het slachtoffer geworden van zijn eigen succes.

Het lijkt er momenteel dus op dat Sony niet genoeg Xperia Z2’s kan produceren om aan de vraag te voldoen. De smartphone zal vanaf april in Nederland beschikbaar zijn, maar zal later deze maand al in Sony’s thuisland (Japan) op de markt worden gebracht.

De Sony Xperia Z2 kopen is zonder twijfel een geweldige keuze, want het is duidelijk dat dit de beste Sony smartphone ooit is. Het bedrijf bouwt met de Z2 verder op het succes van de Xperia Z & Z1, maar komt met een aantal belangrijke verbeteringen, waaronder een 5,2-inch 1080p IPS scherm, een snellere Snapdragon 801 processor, 3GB aan RAM en een 20,7-megapixel met 4K ondersteuning. Daarnaast is de Xperia Z2 net als zijn voorgangers waterbestendig dankzij zijn IP58 certificatie en draait het vanaf dag 1 op Android 4.4 KitKat, de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*