Sony Xperia Z2 nu leverbaar bij providers, volgende week retailers

Nieuws

bigIn Nederland is de Sony Xperia Z2 nu eindelijk officieel uitgebracht, echter zullen geïnteresseerden de smartphone pas vanaf volgende week in huis krijgen. Verschillende eerste klanten zeggen deze informatie te hebben ontvangen van de Nederlandse providers en verschillende retailers.

Volgens Sony is men van start gegaan met het bevoorraden van alle Nederlandse providers – die de telefoon aanbieden – en The Phone House, terwijl de telefoon bij de overige aanbieders vanaf 9 mei leverbaar is. Toen de Sony Xperia Z2 door het Japanse bedrijf werd aangekondigd was het de bedoeling dat de telefoon al vanaf eind maart leverbaar zou zijn.

Op verschillende forums zijn sindsdien al vele reacties te lezen dat zelfs de pre-orders nog steeds niet zijn uitgeleverd aan klanten. Het is op dit moment onduidelijk wat de problemen zijn met productie van de Sony Xperia Z2, maar het lijkt erop dat deze problemen nu in ieder geval zijn overwonnen.

Momenteel is de Sony Xperia Z2 uit voorraad leverbaar bij T-Mobile en weten verschillende Vodafone klanten te melden dat men het toestel heeft ontvangen.

Naast de komst van de Sony Xperia Z2 gaan er ook geruchten dat er in de komende periode ook een Xperia Z2 Compact zal worden uitgebracht. Deze smartphone zal beschikken over vergelijkbare specificaties, maar dan met een kleiner scherm, net zoals de Xperia Z1 Compact, die begin dit jaar al op de markt werd gebracht.

De Sony Xperia Z2 beschikt over een 5,2-inch IPS-LCD scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we de nieuwe Snapdragon 801 variant met vier Krait 400 cores geklokt op 2,3GHz en een 35% snellere Adreno 330-GPU, die deze prestatiewinst dankt aan een hogere kloksnelheid. Verder is er 3GB aan werkgeheugen beschikbaar en vinden we op de achterkant de indrukwekkende 20,7-megapixel camera.

Een Sony Xperia Z2 kopen? Neem dan een kijkje op de hoofdpagina van onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*