Sony Xperia Z2 officiële telefoon van WK in Brazilië

Sony is al sinds jaar en dag sponsor van de UEFA en FIFA en we zijn dan ook niet verrast dat de Sony Xperia Z2 de officiële telefoon is geworden van het wereldkampioenschap voetbal. In een korte video tonen zij de fans van verschillende landen, waaronder Nederland, waarbij de emoties hoog oplopen.

Naast het feit dat de Sony Xperia Z2 de officiële smartphone is van het WK is Sony ook sponsor van de Football Challenge. Om deze wedstrijd te winnen zal je de uitslagen moeten voorspellen van alle 64 wedstrijden. In de Xperia Lounge app is het mogelijk om de beste 100 gebruikers te zien. Mocht je in het bezit zijn van een Sony SmartWatch 2 of de Sony SmartBand dan kun je eenvoudig bekijken wat de tussenstanden bij de wedstrijden zijn.

Ben je nog niet in het bezit van de telefoon dan kun je deze winnen als je bij de eerste 10 winnaars behoort. Daarnaast zijn er andere prijzen te winnen zoals een trip naar Morocco, een Xperia Z2 Tablet of een PlayStation 4. Voor meer informatie over de wedstrijd raad ik je aan om even de Sony website te bezoeken.

Dit is een speciaal voor mobiel geoptimaliseerde AMP-pagina, op onze volledig website kun je reageren op dit bericht.