Sony Xperia Z2 Review: Oefening baart kunst

Nieuws

0_Xperia_Z2_Black_Front_Colorrange-640x640De Sony Xperia Z2 is een geweldige smartphone om te hebben en te willen. En voor deze generatie gaat dat niet alleen op voor de echte Sony fans. In onze ogen is de Sony Xperia Z2 namelijk een prachtige smartphone gecombineerd met krachtige prestaties en een zeer goede camera. Mocht je al in het bezit zijn van een Xperia Z1, dan zijn er niet veel redenen op te noemen waarom je de stap zal moeten maken, ondanks het feit dat de Z2 op elk punt betere specificaties biedt dan de Z1.

Zo heeft de Sony Xperia Z2 een 5,2” IPS scherm ten opzichte van het 5,0” TFT scherm van de Z1, echter is de behuizing niet groter geworden. Op het grafische vlak is de Adreno 330 van de Z2 een stukje hoger geklokt en daardoor werken grafisch intensieve apps en games net een stukje beter. Over de multitask mogelijkheden hebben we ook weinig reden tot klagen, want het RAM geheugen is nu opgehoogd van 2GB naar 3GB, zodat de Xperia Z2 nooit traag wordt wanneer je meerdere apps tegelijkertijd aan het draaien bent. Verder is er nu gebruik gemaakt van een 3200mAh in plaats van 3000mAh, echter gaat die telefoon ondanks dit verschil wel twee keer zolang mee als zijn voorganger.

Volgens Sony is de Xperia Z2 ook niet ontwikkeld om de Xperia Z1 te vervangen. Volgens het Japanse bedrijf wil men zijn klanten altijd voorzien van de nieuwste technologie. Voor iedereen die hoopt op een revolutionair product zal de Xperia Z2 een teleurstelling zijn, maar ben je op zoek naar een geweldige smartphone met de nieuwste hardware dan zal je niet veel betere keuzes vinden.

In onze uitgebreide Sony Xperia Z2 review die we vandaag hebben gepubliceerd lees je alles over de veranderingen die zijn doorgevoerd, de nieuwe processor en natuurlijk alle overige aspecten die een telefoon belangrijk maken. Lees dus snel verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*